Containerhandel CARU är ledande i Sverige när det handlar om att leverera kompletta containerlösningar.  Är du i behov av bättre förvaring och funderar på att köpa container, antingen begagnad eller i nyskick?

Välkommen att kontakta oss redan idag för aktuella priser och information. Telefon  031- 69 05 30 eller e-post:

Ett ständigt förbättrat utbud

Vi arbetar ständigt på att förbättra vårt breda och kvalitativa utbud av containers. Vi tillverkar, bygger om och reparerar containers och ger våra kunder chansen att köpa en begagnad container i riktigt bra skick. Vi arbetar varje dag hårt för att ge god service och kvalitet och levererar containers över hela Sverige.

Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar och kan se till att din  begagnade container blir precis som du vill ha den. Transportcontainers, fraktcontainers, isolerade containers, kyl- och fryscontainers och andra specialvarianter – hos oss kan du vara säker på att hitta en passande lösning när du önskar köpa begagnad container.

Köpa begagnad container – flexibla lösningar

Vi utför enkla och komplicerade ombyggnader av containers. Vi reparerar, sätter in el, ventilation, dörrar och fönster med mera. Vi utför även isolering av containers. Specialtillbehör och reservdelar till containers kan vi också erbjuda.

Hos oss finns alltid både nyproducerade och begagnade containers tillgängliga, så du kan alltid vara säker på att hitta kvaliteten du behöver.

Rak och tydlig kommunikation

För oss är det alltid mycket viktigt att alltid uppfylla kundens förväntningar. Därför är det viktigt att ha en rak och tydlig kommunikation redan från första mötet. Vi frågar därför alltid vad containern ska användas till, hur länge och i vilken miljö. Först när vi har svaren på dessa grundläggande frågor kan vi presentera olika alternativ och lösningar. Därefter utför vi de justeringar som behövs på containern. Svets, montering av dörrar, isolering, elinstallation med mera. Allt dokumenteras noga.

Vi erbjuder nya och begagnade container som passar för transport på järnvägsvagnar, fraktfartyg och lastbilar och är anpassad för att klara de flesta typer av last,  tuffa tag och många transporter. Vi erbjuder prisvärda begagnade och nya  containers som vi hjälper er att bygga om till era användningsområden. Är ni osäkra på om ni ska använda er av en ny eller begagnad container så hjälper våra erfarna experter er med att hitta den varianter som passar er bäst.

Här berättar vi mer om några av de containers vi kan erbjuda:

  • Standardcontainer. Våra standardcontainers har standardiserad höjd och bredd som grundar sig på dimensioner som är anpassade efter marknaden i USA. Måtten är 2,438 meter x 2,591 meter. Går också att köpa i en extra hög variant, ”High Cube”, som är extra hög för större utrymme men i övrigt har samma mått. Vi lagerför både nya och begagnade containers som både går att köpa och hyra.
  • Förrådscontainer. Vill du ha stabil förvaring under en längre tid? Då kan du köpa en begagnad container som används som förråd. Verktyg, trädgårdsmaskiner, cyklar och mycket annat kan förvaras i en av våra stabila förrådscontainers.
  • Kyl- och fryscontainers. Nya och begagnade 20 och 40-fots containers med kyl- och frys har vi för försäljning. Begagnade containers servas och gås igenom noga före leverans.
  •  Sjöcontainers. Perfekta som extra förrådsutrymme samt som fraktemballage vid sjötransporter. Skyddar mot stölder och transportskador på ett utmärkt sätt. Att köpa en begagnad sjöcontainer är ett utmärkt val för den som behöver mer utrymme för lager eller transport.
  • Containerflak. Passar utmärkt när man behöver lasta på och av material eller maskiner enkelt och smidigt inför en transport. Rejäla och stabila containerflak som du kan välja att bygga gavlar på om det behövs.

Välkommen att kontakta oss på Containerhandel CARU – hos oss kan du köpa en begagnad container i toppklass.