Kylcontainer & fryscontainer

Kontakta oss »

Vi har nya och begagnade 20-fot och 40-fot kylcontainer och fryscontainer med elaggregat för försäljning. Enheterna är nyservade och genomgångna före leverans. De är försedda med 32A europahandske som standard.

Hyr kylcontainer & fryscontainer

Det går även bra att hyra kylcontainers och fryscontainers av oss vid tillfälligt behov. Vi har både 20 och 40 fots kylcontainers och fryscontainers för uthyrning, de flesta av dessa går ner till -30 grader. Vissa är extra höga för ökad volym.

Planerar du att arrangera ett event? Ska ditt företag genomföra en stor ombyggnad eller är det dags för högsäsong på din restaurang?

Då kan du behöva hyra en kylcontainer eller en fryscontainer. Vi har flera olika modeller av frys- och kylcontainers som går att ställa in på den kyla du behöver för att dina produkter ska hålla länge. Från våra depåer säljes fryscontainers på 20 och 40 fot med starka elaggregat. Se till att hyra din frys- eller kylcontainer i tid, det är ofta högtryck inför sommaren och julen.

Hyr frys- och kylcontainer för tillfälliga behov

Det är perfekt att hyra kylcontainer och fryscontainer för tillfälliga behov. De flesta av våra containers går ända ned till – 30 grader och erbjuder gott om förvaringsplats. Vissa av våra containers är dessutom extra höga för ökad volym.

En kyl- eller fryscontainer är perfekt för den som behöver förvara livsmedel, dryck och andra varor som måste lagras vid  låg temperatur. Vi har ett brett sortiment i olika storlekar. Du kan även variera temperaturen mycket i en fryscontainer, vilket innebär att du har ett stort temperaturfönster att välja på. Dessutom kan du få till en exakt angiven temperatur över hela förvaringsytan. Vi kan givetvis ordna hyllor och andra tillbehör när du önskar hyra eller köpa en kylcontainer eller fryscontainer.

Vi hjälper till med leveransen

Vi kan självklart även hjälpa till med leveransen av din container. Leveransen sker alltid så snabbt, ofta inom några dagar. Vi brinner för att hjälpa våra kunder med trygg och säker förvaring.

Har du inte beställt en fryscontainer förut? DÅ har du säkert en del frågor om vilka krav som ställs och vilken typ och storlek av container du behöver. Tveka inte att höra av dig till oss på antingen mejl eller telefon så ger vi svar på det som du undrar över och guidar dig rätt i valet av container.

Fryscontainer och kylcontainer säljes – mer fakta

En kylcontainer eller fryscontainer är konstruerade för att transportera och lagra temperaturkänsliga varor. De är värmeisolerade med polyuretan täckt av hygiensäker aluminium och rostfritt stål. Aggregatet som styr temperaturen placeras i ena änden av containern, i andra änden finns dörrarna.

Ytorna inne i en kylcontainer/fryscontainer är av aluminium och rostfritt stål, så de går lätt att tvätta antingen för hand eller med hjälp av en högtryckstvätt. Viktigt är att stänga av aggregatet och låt container torka helt innan den används igen.

Elförbrukningen varierar

Hur mycket el en kyl- eller fryscontainer drar beror på ett flertal faktorer. Vad förvaras i den, vilken temperatur är den inställd på, hur varmt är det utanför containern, vilken modell det är och hur gammal den är. Men en generell regel är att nya, moderna aggregat drar mindre mängd el.

Tänk på att du inte bör förvara ej frysta varor eller produkter som håller rumstemperatur i din container. Man bör helst placera redan kalla produkter i containern, då den är avsedd att behålla en önskad temperatur snarare än att användas för att frysa in varor.

Välkommen att kontakta oss på Containerhandel CARU – hos oss kan du hyra fryscontainer och kylcontainer.

20' RF

LxBxH utv6058 x 2438 x 2591
LxBxH inv ca5400 x 2250 x 2150
Golvyta12 kvm
Volym​26 kbm
Viktca 2700 kg
Lastkap.ca 21300 kg

40' RF

LxBxH utv12192 x 2438 x 2591
LxBxH inv ca11300 x 2250 x 2150
Golvyta25 kvm
Volym54 kbm
Viktca 5500 kg
Lastkap.ca 25000 kg