Hos oss kan du hyra container som kan användas som förråd till rimliga priser. Förrådscontainers tillverkade och modifierade för säker förvaring, kylcontainers, byggcontainers – hos oss kan du hyra förrådscontainer oavsett vilket behov du har.

Intresserad? Välkommen att kontakta oss redan idag på telefon  031- 69 05 30 eller e-post: .

Stabil förvaring under längre perioder

Vi har ett stort utbud containers för uthyrning som ger dig en stabil förvaring av dina produkter under en längre period. Våra containers går att använda till det mesta, som exempelvis förvaring av verktyg, trädgårdsmaskiner, cyklar och annat material som man vill förvara på ett säkert sätt. ´

Vi hyr ut containers för uthyrning som fungerar perfekt för extra förrådsutrymme och som skapar gott om plats. Vi erbjuder förrådscontainers i ett flertal olika storlekar, från cirka 2 x 2 meter upp till 12 x 2,5 meter. De vanligaste storlekarna är 6 fot, 8 fot, 10 fot, 20 fot och 40 fot. Alla våra containers finns i såväl isolerat som oisolerat utförande. Önskar du en container i något specialmått – hör av dig till oss så lämnar vi gärna en offert för det.

Hyra container för förråd till bra priser

Är du ute efter en förrådscontainer att hyra till ett bra pris så har vi många begagnade containers i hela Sverige. Även här kan du hitta containers för de flesta ändamål i många olika storlekar.

Förrådscontainers kan användas vid många olika tillfällen och ändamål. Enkla lösningar för tillfälliga förvaringsbehov under exempelvis festivaler och på byggarbetsplatser och industrier. Det kan handla om enkla oisolerade containers likaväl som isolerade varianter med belysning och uppvärmning.

Vi utformar containern efter dina behov

När du önskar hyra en förrådscontainer av oss kan vi utforma den efter dina specifika behov. Den kan förses med inredning och förses med exempelvis dörrar, fönster och extra ventilation. Vi hyr självklart även ut standardcontainers i befintligt skick.

Tack vare våra erfarna och kunniga medarbetare och samarbetspartners har vi stora möjligheter att möta våra kunders behov och önskemål.

Hyra container förråd – isolerad variant

Letar du efter ett varmt och torrt lagringsutrymme där dina produkter är väl skyddade även under extrema vinterförhållanden? Ta en titt på en av våra värmeisolerade containers. Dessa är smidiga och portabla som en fraktcontainer och kan även utrustas på ett flertal sätt. Våra isolerade containers är skyddade med det senaste inom containerisolering. Alla våra isolerade containers stämmer överens med internationella fraktbestämmelser.

Allt håller hög kvalitet

På CARU Containerhandel arbetar vi med uthyrning och försäljning av containrar som används som förråd. Du hittar både nya och begagnade containers hos oss. De tidigare använda är givetvis ordentligt besiktigade och alla eventuella skavanker är reparerade. Vi bygger om, tillverkar och reparerar containers för alla ändamål. När vi modifierar en container så utgår vi oftast från standardvarianter men vi kan även bygga nytt vid behov. Vi har depåer för containers runt om i Sverige, bland annat Göteborg, Västerås, Helsingborg och Gävle.

Är det något mer du vill veta när du är intresserad av att hyra förrådscontainer? Välkommen att kontakta oss, hos oss kan du hyra rätt container till ditt förråd.