Kontakta oss »
Köp container »

Containerhandel CARU är experter på allt som har med containers att göra. Lång erfarenhet och breda kunskaper gör oss till den perfekta partnern för dig som är i behov av en 40 fot container.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt container för just din verksamhet.

Hör av dig till oss på telefon  031- 69 05 30 eller e-post: så får du den information du behöver för att göra rätt val av container.

Vänd dig till oss för kvalitativa containers

Vi har länge försett kunder i hela Sverige med högkvalitativa 40 fot containers. Oavsett om du vill köpa eller hyra en 40 fot container så är det oss du ska vända dig till. Tack vare våra depåer som är utplacerade över hela landet så kan vi snabbt transportera ut våra containers till kunder från norr till söder.

När du önskar hyra en 40 fot container av oss så hjälper vi dig hela vägen. Redan vid första kontakten tar vi reda på vilka behov du vill att containern ska fylla. Vi ställer de rätta frågorna och kan hjälpa dig med expertis och råd som garanterar att du gör en bra affär och får en 40 fot container som fungerar i just din verksamhet.

Vi säljer och hyr ut 40 fot containers för många olika användningsområden. 40 fot är en av de vanligaste standardstorlekarna. Att ha standardiserade storlekar är smidigt med tanke på exempelvis lastning och transport.

En 40 fot container är användbar i många sammanhang

Bland de 40 fot containers som vi hyr ut finns bland annat följande:

  • Förrådscontainer/fraktcontainer. Vi tillhandahåller 40 fot container avsedda för förråd och frakt. Dessa kommer med olika dörrlösningar och går att modifiera och byggas om på flera olika sätt. Isolering, inredning av olika slag, elaggregat – vi hittar säkert en containerlösning som passar just dig.
  • Kyl/fryscontainer. Hos oss kan du hyra en 40 fot container med frys- och kylfunktion. Den ger ett oslagbart lagringsutrymme som tillvaratar dina kyl- och frysvaror på bästa sätt. Hos oss kan du hyra såväl nya som äldre modeller.
  • Sjöcontainer. Denna container är ett mycket bra förrådsutrymme och fungerar även utmärkt som fraktemballage vid sjötransporter. Den skyddar lasten mot stölder och fraktskador.

Vill du veta mer om vårt utbud är du välkommen att höra av dig till oss eller klicka runt här på hemsidan.

Hyr en container i toppskick av oss

När du önskar hyra en 40 fot container så finns även möjligheten att hyra en extra hög variant, ”High cube” eller en med open top, ett avtagbart tak av presenning eller plåt.

När du planerar att hyra en container av oss kan du lita på att den är i toppskick – alla våra containers servas och gås igenom noga innan vi hyr ut dem.

Kontakta oss redan idag om du är intresserad av att hyra en 40 fot container!