CARU Containerhandel erbjuder prisvärda begagnade och nya isolerade 10 fots containers.  Vi kan hjälpa dig och ditt företag att bygga om din container till önskat ändamål.

Vi ger dig rådgivning för att hitta det alternativ som passar bäst – oavsett om det handlar om en oisolerad eller isolerad 10 fots container.

Telefon 031- 69 05 30 eller e-post:  

En smidig och flexibel container

En isolerad container på 10 fot kan användas till ett flertal olika syften. De är smidiga att transportera och fungerar även väl som förrådscontainers.

Med sitt lilla yttermått (10 fot motsvarar omkring 3 meter) tar containern upp en liten yta, samtidigt som utrymmet inuti är maximalt utnyttjat. Här kan du få plats med allt från verktyg som behövs på en byggarbetsplats till förvaring av trädgårdsmöblerna under vintern.

Den robusta konstruktionen gör att containern utgör ett bättre alternativ för förvaring av värdefulla föremål jämfört med ett enklare skjul eller en friggebod. De är mycket tåliga mot väder och vind så du behöver inte oroa dig för att det ska regna in. Dessutom kan de utrustas med rejäla låsanordningar vid behov.

Torr och varm förvaring

Om du letar efter en liten, isolerad förvaringscontainer med ett överkomligt och som ger ett torrt och varmt förvaringsutrymme, är den isolerade 10 fots containern den perfekta lösningen för dig och din firma.

Våra isolerade containers är speciellt framtagna för att tåla alla väderlekar året runt, även en riktigt hård svensk vinter. Vår standardisolerade container har dörr och ventilation. Vi kan även utrusta din nya isolerade container med en mängd olika containertillbehör.

Därför ska du välja en isolerad container 10 fot 

Här är några fördelar med att använda denna säkra, smidiga och lätthanterliga container:

  • Den är enkel att modifiera och anpassa efter dina specifika behov.
  • Den är flyttbar vilket gör att den kan användas ett flertal gånger till olika syften och på olika arbetsplatser. 
  • En 10 fots container är mycket prisvärd.
  • Den är stapelbar och upptar därmed liten yta.

Hållbar, flexibel och skyddar dina ägodelar väl. Det finns många goda skäl till att använda en 10-fotscontainer när du behöver extra förvaringsutrymme. Den fungerar till allt från kortare evenemang när du kan behöva transportera arbetsutrustning till en tillfällig arbetsort eller som förvaring under längre tid när du har behov av ett låsbart förvaringsutrymme som tål tuffa tag. Tack vare standardmåttet så kan den lätt transporteras både på större släpvagnar och på lastbilsflak eller så klart på fartyg. Den går lätt att lyfta på plats och står stabilt på alla typer av underlag.

Hos oss kan du välja att köpa en 10 fots container eller hyra den en kortare eller längre period. Vår målsättning är att du ska få tillgång till flexibla lösningar till ett bra pris.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer om våra containers.