Köp eller hyr en åtta fots container

Containerhandel CARU erbjuder prisvärda nya 8 fots containers som vi hjälper dig  att bygga om för att det ska passa dina  ändamål. Behöver du en 8 fots container till ditt företag? Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer eller lämnar offert. Vi har 8 fots containers och andra storlekar för både försäljning och uthyrning. En liten och smidig container för förvaringsändamål som tack vare sina mått är lättplacerad. Finns för omgående leverans och vi levererar till dig.

031•69 05 30

8 fots container – passar till flera syften

En 8 fots container är användbar i ett flertal sammanhang. Den används ofta som förråd för maskiner och verktyg och kan användas både på byggen och vid villan för att förvara trädgårdsverktyg, fordon och gräsklipparen. Vi har 8 fots containers i standardutförande men vi kan även specialmodifiera dem vid behov. En förrådscontainer kan kompletteras med en mängd tillbehör och kan byggas om med dörrar, fönster, luckor, isolering med mera.

Vad har du behov av? Vi ställer de rätta frågorna så att du kan hitta en 8 fots container som passar just dina önskemål. Hos oss kan du köpa eller hyra containers som är perfekta för extra förrådsutrymme. De finns i isolerat och oisolerat utförande och vi kan erbjuda en rad tillbehör.

Liten och smidig förvaringscontainer

8 fot-modellen är en idealisk liten förvaringscontainer som passar perfekt där man inte har obegränsat med utrymme (8 fot motsvarar cirka 2,5 meter). Byggarbetsplatser och innergårdar är platser där dessa containers ofta används. Denna smidiga lilla container har även den fördelen att den kan transporteras med bil, vilket gör att man kan slippa beställa dyr specialtransport.

Den levereras med dubbeldörrar och kan förses med containerhänglås vid extra säkerhetsbehov. En 8 fots container kan också utrustas med ett antal tillbehör som gör att den kan anpassas till dina behov.

Vi erbjuder kompletta containerlösningar

Vi levererar 8 fots containers och andra kompletta containerlösningar. Vi arbetar ständigt på att förbättra våra produkter och tjänster. Därför är det viktigt att vi har en god kommunikation med våra kunder, oavsett om det handlar om företag eller privatpersoner.

Hos oss får du som kund en skräddarsydd 8 fots container och du kan även välja bland ett flertal andra storlekar. Vi utför enklare och mer avancerade ombyggnader av containers samt reparerar och servar containers som säljs begagnat. Vid behov kan vi sätta in el, ventilation, dörrar, isolering mer mera.

Hyra eller köpa containrar på 8 fot:

Hos oss kan du hyra eller köpa åtta fots containrar med många goda egenskaper:

  • lätta att anpassa efter önskemål och behov
  • flyttbara
  • mycket prisvärda
  • stapelbara och tar upp liten yta
  • finns i färgerna grått & blått
  • finns för omgående leverans
  • vi levererar till dig


Våra 8′ containrar är robusta och byggda enligt sjöfartspecifikation.

Intresserad av en 8 fots container för förvaring? Välkommen att kontakta oss på CARU Containerhandel så hjälper vi dig.

Container 8'

• Storlek: 8 fot
• Utvändigt:
Längd: 2 438 mm
Bredd: 2 200 mm
Höjd: 2 260 mm
• Invändigt:
Längd: 2 275 mm
Bredd: 2 105 mm
Höjd: 2 050 mm
• Vikt: 950 kg
• Volym: 10 kbm