Containerhandel CARU är specialiserade på alla former av containerlösningar – för både transport och förvaring. Är du eller ditt företag i behov av att hyra eller köpa container så är det oss du ska vända dig till

Kontakta oss redan idag! Telefon 031- 69 05 30. E-post:

Hos oss kommer du att hitta en container som passar oavsett syfte. Behöver du extra förrådsutrymme så har vi containers som passar perfekt och de finns i  ett flertal storlekar och utföranden. Vi har även ett brett utbud av stabila, rymliga containers avsedda för transporter. Förrådscontainers, varianter för kyl och frys, isolerade containers, volymcontainers och många varianter av specialcontainers – i vårt utbud finns det mesta för den som önskar köpa eller hyra container i Stockholm.

Flexibla tjänster och produkter

Flexibilitet är ett av våra honnörsord. Vi kan specialanpassa containers till försäljning eller uthyrning och även leverera reservdelar och tillbehör när behov finns. Vi brinner för att leva upp till kundernas förväntningar. För att vi ska kunna möta kraven så är det viktigt med lyhördhet och ett seriöst samarbete med kunden. Vi ställer de rätta frågorna om hur containern ska användas och baserat på detta kommer vi fram till vilken typ av container just du behöver. Vi kan dig ett flertal alternativ som du kan välja mellan.

Hyra container Stockholm – ett bättre begagnat sortiment

Om du bara behöver en eller flera containrar under en kortare period, eller om du inte har råd att köpa, så kan du givetvis även hyra container hos oss. Det kan exempelvis gälla en flexibel och stabil transportcontainer som behövs inför en flytt eller en miljöcontainer när du behöver forsla bort miljöfarligt avfall. Oavsett vilken typ av container du önskar hyra så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig. Vi hyr ut containers i Stockholm och hela Sverige.

Hyra eller köpa container i Stockholm – några tips

I vårt breda och kvalitetssäkrade containersortiment kan du hitta objekt i många storlekar och utföranden – både när du önskar hyra eller köpa. Det viktigaste att kontrollera innan man införskaffar en container är att du vet när och hur den ska användas. Vilket material ska förvaras eller transporteras och vilka fordon och lokaler ska containern placeras i?

Det är även viktigt att veta hur stor vikt en container kommer att belastas av och hur tåligt materialet är. Vissa containers passar bättre för att förvara lättare material och den måste vara helt tät om man ska transportera eller förvara ett material som innehåller mycket fukt. Om containern läcker så kan det uppstå fuktskador.

Hos oss kan du köpa containers av alla slag. Vi tillverkar, bygger om och reparerar både nya och gamla containrar. Nya och begagnade sjöcontainers, förrådscontainer samt en mängd olika specialcontainers.