Välkommen till Containerhandel CARU – experten på flexibla och effektiva containerlösningar. Oavsett om du vill köpa eller hyra en container så är det oss du ska vända dig till. 

Hos oss kan du hyra eller köpa container i Göteborg för de flesta syften. Du kanske behöver extra utrymme eller förråd eller något riktigt stabilt att frakta dina varor. Med hjälp av en av våra stabila och rymliga containers så kan du lösa dina problem. 

Köpa container Göteborg – vi har ett brett utbud av containers

Hos oss hittar du alla typer av containers. Bland våra standardcontainers finns förrådscontainers, kyl- och fryscontainers,  isolerade containers volymcontainers, övriga specialcontainers och mycket mer. 

Vi specialanpassar containrar till försäljning efter kundens behov och kan även erbjuda reservdelar och tillbehör för snabb leverans. 

Vi arbetar alltid hårt för att leva upp till våra kunders förväntningar. Därför är det viktigt att vi direkt får reda på vad en container ska användas till. När vi har fått svar på den frågan kan vi presentera olika alternativ och lösningar. 

Hyra container Göteborg – vi hjälper dig att hitta rätt

Om du inte vill köpa en container så går det lika bra att hyra en begagnad under en begränsad tid. Du kanske behöver en stabil fraktcontainer eller en miljöcontainer som passar för att förvara material som är miljöskadliga. Oavsett vilken typ av container du önskar hyra så kan du vara säker på att vi kan hjälpa dig.

Vår långa erfarenhet, stora kunskap och förmåga att lyssna gör att vi kan se till att vi kan hitta rätt begagnad container att hyra ut just till dig. Vårt breda utbud hjälper dig att hitta en container som passar just din verksamhet. 

Förrådscontainer

Om du behöver en stabil förvaring av dina produkter under en längre period  så är en förrådscontainer en mycket bra lösning. Dessa containers har många användningsområden – där kan man förvara verktyg, trädgårdsmaskiner, mindre fordon och annat material som behöver förvaras på ett säkert sätt. 

Hos oss kan du hyra en container i Göteborg oavsett vilka krav på storlek du har. Har du några speciella behov när det handlar om storlek så kan vi lämna offert på specialmått. Men våra standardstorlekar är mellan 2×2 meter och 12 x 2,5 meter. De vanligaste storlekarna när det handlar om förrådscontainers är 6, 8, 10, 20 och 40 fot. Samtliga genererar extra utrymme och finns även i isolerat utförande. Hos oss hittar du containers som passar såväl småföretagaren som större verksamheter. 

Hyra eller köpa container – viktigt att tänka på

Inför ett införskaffande av en container är det viktigt att redan från början ta reda på hur och var den ska användas. Man behöver även känna till vad containern ska innehålla, hur den ska transporteras och vilket fordon man i så fall behöver använda. 

Andra viktiga aspekter är hur stor vikt din container kommer att belastas med och hur tåligt materialet behöver vara. Det är stor skillnad på att förvara wellpapp och på att förvara metallskrot i en container. Om man ska förvara exempelvis avfall med vätska så är det viktigt att köpa eller hyra en container som inte läcker. 

Olika material kräver olika containers

Speciellt organiska och blöta material har stor påverkan på metall. I dess fall kan containern behöva speciell ytbehandling. Syftet med att ta reda på vilken container som passar för vad är naturligtvis att containern ska hålla så länge som möjligt och att den ska leva upp till krav som både du själv men även olika lagar och regler kan ställa på den. Hos oss hittar du den container du behöver – oavsett sett syfte och hur lång tid du kommer att behöva den. 

Välkommen att kontakta oss på Containerhandel CARU om du är i behov att hyra eller köpa container i Göteborg.