Välkommen till Containerhandel CARU – vi levererar kompletta lösningar och arbetar kontinuerligt på att förbättra våra befintliga containers.

Hör du hemma i Västerås och behöver köpa eller hyra container? Kontakta oss redan idag. Vi tillverkar, reparerar och bygger om nya och begagnade containers av högsta kvalitet.

För oss är service och kvalitet alltid i fokus. Vi kan skräddarsy lösningar som passar varje specifik kund och se till att din container blir precis som du vill ha den.

Här är några sätt som vi kan skräddarsy din container på:

  • Vi utför ombyggnader, enkla och mindre likväl som stora och komplicerade.
  • Vi reparerar containrar inför försäljning och uthyrning.
  • Vi kan sätta in el, ventilation, dörrar, fönster och annan utrustning i din container.
  • Vi isolerar containers för maximalt skydd.

Hos oss finns alltid både nya och begagnade containers att köpa och hyra i Västerås och hela Sverige. Våra kunder kan alltid känna sig trygga i att de får kvaliteten de behöver.

Våra standardcontainers – mer info

Vad är en standardcontainer? Det som utmärker en sådan är att den har en standardiserad bredd och höjd. Dessa grundar sig på dimensionerna som finns för lastprofiler på USA:s landsvägar.

Dessutom har vi en extra hög standardcontainer, High Cube, 2,90 meter hög och i övrigt med samma mått som en standardcontainer.

I vårt lager har såväl standard- som specialcontainers och vi kan se till att de levereras när du behöver dem. Du kan såväl hyra som köpa en container i standardformat av oss. Hör av dig snarast så hjälper vi dig, eller klicka först runt här på hemsidan för mer information om våra containers.

Container Västerås – hos oss kan du hyra och köpa

Med lång erfarenhet av branschen så vet vi allt som är värt att veta om containrar. Vilka passar bäst för vilka användningsområden, vilka storlekar kommer att behövas, behövs isolering på just din container? Ska du förvara eller transportera känsligt material eller behöver du bara en container för en kortare tid förvaring? Passar det bäst med en standardvariant eller behövs det några modifikationer?

Ett brett och flexibelt utbud

I vilket fall som helst så kommer du att hitta en container du behöver hos oss. Kyl- och fryscontainers för transport av livsmedel och annat som behöver hålla en låg temperatur, stabila och rymliga transportcontainers, volymcontainers för stora förvaringsbehov – hos oss hittar vad du behöver till mycket bra priser. Smidiga containerflak som passar perfekt för transport – utbudet är stort både när det handlar om att köpa en ny eller hyra en begagnad container för ett enstaka tillfälle.

Välkommen att kontakta oss på Containerhandel CARU om du är i behov att hyra eller köpa container i Västerås med omnejd.