Välkommen till Containerhandel CARU – experten för dig som önskar hyra container i Gävle. Hos oss kan du hyra såväl nya som begagnade containers. Vi har ett stort utbud i olika storlekar och för otaliga ändamål: förråd, transport, kyl och frys samt självklart isolerade containers.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt container för din verksamhet. Kontakta oss redan idag på telefon  031- 69 05 30 eller e-post:

Vi specialanpassar en container just för dig

Behöver du hyra en ny container så tar vi fram den efter dina önskemål. Den kan utrustas med diverse tillbehör och vi kan även erbjuda reservdelar vid behov. I vårt lager står alltid ett flertal begagnade containrar till förfogande. Med hjälp av våra erfarna och kunniga medarbetare och förstklassiga samarbetspartners kan vi erbjuda snabb leverans av din container i Gävle och hela Sverige.

Har ni några frågor om containers, hör gärna av dig till oss redan idag. Vi kan ge dig tips och råd om vilken container just du bör hyra och vad du ska tänka på.

Är du osäker på om du behöver hyra en container i några veckor, ett par månader eller kanske ett år? Många nyföretagare i början av verksamhet är tveksamma till att göra stora investeringar, för dessa är det perfekt att hyra en container när verksamheten är under uppbyggnad.

Vi hyr ut till företag och privatpersoner

Vi tillhandahåller uthyrning av nya och begagnade containers till såväl privatpersoner som små och stora företag. Hur länge du vill hyra en container avgör du själv – vi är flexibla och kan hyra ut containers på lång eller kort sikt.

Behöver du extra utrymme för din verksamhet eller utökat förrådsutrymme eller behöver du något riktigt stabilt att transportera dina produkter i? Du kanske planerar att bygga en temporär bostad? Vi kan hjälpa dig att lösa dina problem genom att hyra ut en container.

Hyra container Gävle – detta kan vi erbjuda

  • Lager- och förrådscontainers
  • Frakt- och sjöcontainers
  • Containers med kyl- och frysfunktion
  • Isolerade containers
  • Övriga specialcontainers

Snabb och trygg leverans

Vi levererar kompletta containerlösningar till Gävle med omnejd och hela Sverige. Köp eller hyr – vi har containers i ett flertal storlekar för massor av olika syften. Vi arbetar alltid hårt för att erbjuda våra kunder hög kvalitet och god service.

När du önskar hyra en container av oss kan vi skräddarsy en lösning som passar just dig. Välkommen att kontakta oss på Containerhandel CARU – hos oss kan du hyra container i Gävle.