Köp eller hyr din container hos oss! Hos oss kan du hyra eller köpa containers både i standard- och specialformat. Vi tillhandahåller containers i Sundsvall och hela Sverige.

Intresserad av att hyra eller köpa containers? Kontakta oss redan idag på telefon 031- 69 05 30 eller e-post:

Containers för alla användningsområden

Vi har containers till försäljning och uthyrning för alla typer av ändamål. I vårt utbud nya och begagnade containers hittar du enkla lösningar för tillfälliga behov som exempelvis en festival eller en byggarbetsplats eller större och mer krävande containers för exempelvis längre sjötransporter. Alla dessa finns att köpa som begagnade eller helt nya och oanvända. Vi kan designa en container efter dina önskemål och förse den med valfri extrautrustning som exempelvis dörrar, fönster och extra ventilation.

Vi har ett mycket välutvecklat samarbete med fabriker i Kina och tillsammans med dessa kan vi möta våra kunders behov och önskemål på ett mycket bra sätt.

Vi kan dessutom erbjuda flexibla finansieringslösningar. Genom att hyra container kan du finansiera ditt projekt eller enstaka objekt oavsett om det är nytt eller begagnat. Vi anpassar en lösning efter dina specifika behov. När du hör av dig till oss för att köpa eller hyra container i Sundsvall så återkommer vi snabbt. Vi är servicemedvetna och mycket enkla att ha att göra med.

Köpa container Sundsvall – stora valmöjligheter

I vårt stora och kvalitativa utbud hittar du alla typer av containers. I standardsortimentet finns bland annat kyl- och fryscontainers, containers för förrådsbruk, isolerade varianter och mycket mer. Har du några speciella behov så kan vi specialanpassa din container. Det  finns även tillbehör och reservdelar för snabb leverans.

Vi arbetar hårt året om för att inte stanna i utvecklingen och för att leva upp till våra kunders höga förväntningar. För att kunna hitta rätt container till just ditt företag så är det viktigt att vi får tydlig och korrekt information redan från början. Viktigast är förstås vad din container ska användas till, hur ofta och hur stora volymer det handlar om. När vi har svaren på dessa frågor kan vi presentera olika alternativ och lösningar.

Hyra container Sundsvall – smidig tillfällig lösning

Om ditt företag inte har behov eller råd att köpa en container så går det självklart lika bra att hyra. Vi har ett brett utbud begagnade containers för uthyrning. Även här finns ett brett utbud standardcontainers och speciallösningar som kommer att fungera för ditt tillfälliga behov. Transportcontainer, miljöcontainer, kyl- och fryscontainer – hos oss hittar du vad du behöver.

Intresserad av att köpa eller hyra container i Sundsvall? Välkommen att kontakta oss redan idag så hjälper vi dig att hitta rätt.